Skolpaketet – ännu en anledning att se fram emot skolstarten!

Nu behöver du inte sörja att sommarlovet tar slut i augusti, för då kommer nämligen Skolpaketet med två superbra böcker och fina prylar. Det är många som har längtat efter den nya boken om Vampyrsystrarna Daka och Silvania och nu är den här – lika bra som alltid! Boken Mörkt förflutet är även den en efterlängtad uppföljare – nummer 7 i serien om Riley. Dessutom får du ett skolset och ett bokskydd och sist men inte minst medlemstidningen med nya tävlingar, postrar och mycket mer!

Skolpaketet kommer i mitten av augusti och kostar bara 154:50 + 44:50 i port!

(I Finland 18:90€ + 4:50€)

Dessutom får du 100 bonuspoäng!

 Bitande vindar vid midnattKlicka på bilden för att läsa mer om boken!  Mörkt förflutetKlicka på bilden för att läsa mer om boken!  MedlemstidningenI nästa nummer av medlemstidningen kan du läsa om Disney-stjärnan Debby Ryan, se vem som vann teckningstävlingen och så kommer det en helt ny tävling.
 
SkolsetMed det här skolsetet är du redo för ett nytt skolår. Det innehåller tejp, pennvässare, gem och häftapparat med klamrar. Bokskydd i tygDetta fina bokskydd är gjort av tyg med stretch, har en unik GIRL:IT-design och kan användas om och om igen.
X:it 

 

 

 

Överraskningen

Den här kan du använda till fotona av dig och din BFF!

Du kan inte längre avbeställa månadens paket.
Enter text here Enter text here